Werkgevers
0

Macazz B.V.

BERGEIJK, Wilgenakker 3

www.macazz.nl

Macazz is een meubelmerk in het hogere segment. Wij maken maatwerk meubelen en leveren dit aan winkels en interieur architecten door heel Europa. In Eersel bevind zich het kantoor, magazijn en een kleine werkplaats waar nieuwe modellen en reparaties worden uitgevoerd. Onze showroom bevind zich in Culemborg en daarnaast beschikken we over een eigen productiebedrijf in Slowakije met circa 25 werknemers.

Meubelbedrijf Macazz is in 2005 opgericht door Jos Castelijns. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot de jaren 80, toen Jos zijn carrière begon in zijn garage. Inmiddels is het merk Macazz uitgegroeid tot een gewaardeerd en creatief label, waar vakmanschap en maatwerk voorop staan. Inmiddels heeft zijn zoon Harm Castelijns het familiebedrijf overgenomen en heeft hij samen met het Macazz team de ambitie om het bedrijf verder te ontwikkelen. In 2018 kocht Macazz het meubelmerk BENCH met de bedoeling de productie en verkoop van deze prachtige modellen voort te zetten. De elegante, vaak tijdloze modellen met uitstekend zitcomfort passen perfect bij de Macazz filosofie. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om de BENCH design modellen toe te voegen aan de Macazz collectie.

Alle producten worden gemaakt door de beste professionals. Ze kenmerken zich door veel passie voor het gebruikte materiaal en het eindproduct. Alle materialen worden daarom zorgvuldig geselecteerd door het ontwerpteam. Doordat het gehele proces van ontwerp tot productie binnen het bedrijf gebeurt, kan de kwaliteit en authenticiteit goed bewaakt en gegarandeerd worden. Macazz maakt geen gebruik van geautomatiseerde processen, waardoor we eventuele aanpassingen of eisen altijd kunnen doorvoeren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img