Werkgevers
0

MANA Bedrijfswagens B.V.

Terug naar alle resultaten

MANA Bedrijfswagens B.V.

Tilburg, Jules Verneweg 130

www.mana-bedrijfswagens.nl

Wij zijn MANA Bedrijfswagens, MAN dealer en Volkswagen servicepartner. Met locaties in Goes, Roosendaal, Breda, Tilburg en Den Bosch zijn wij dé bedrijfswagen partner in Zuid-West-Nederland.

Op zaterdag 9 april openen wij onze deuren in Tilburg , want wij doen mee aan de Open Bedrijven Dag! We nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de wonderen wereld van MANA Bedrijfswagens. Tijdens de open bedrijven dag mag je bij ons rondneuzen op dé plek waar wij dag in dag uit vrachtwagens en bestelbussen binnenstebuiten keren ter reparatie, de werkplaats! Je kunt in gesprek met onze medewerkers en dat te midden van de meest bijzondere combinaties! En, heb jij ooit al eens in een vrachtwagen gezeten? Nu is je kans! Kortom, genoeg te zien!

Bij MANA Bedrijfswagens hebben wij een echte passie voor trucks en licht bedrijfswagens. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat klanten elke dag zorgeloos de weg op kunnen met hun MAN voertuig. Dit doen wij samen met ons gehele team! Alles draait om een tevreden klant.

Onze medewerkers hebben een echt MANA DNA; zij zijn ambitieus, hardwerkend en hebben een gezonde dosis humor. Een mooie team, van jong en oud, in een organisatie dat volop in ontwikkeling is.

Kom kennis maken met ons team in Tilburg op zaterdag 9 april!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img