Werkgevers
0

MANA Bedrijfswagens B.V.

Terug naar alle resultaten

MANA Bedrijfswagens B.V.

Tilburg, Jules Verneweg 130

www.mana-bedrijfswagens.nl

Wij zijn MAN dealer en Volkswagen servicepartner. Met locaties in Goes, Roosendaal, Breda, Tilburg en Den Bosch zijn wij dé bedrijfswagen partner in Zuid- West-Nederland. Bij MANA Bedrijfswagens hebben wij een echte passie voor Trucks en licht bedrijfswagens. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat klanten elke dag zorgeloos de weg op kunnen met hun MAN voertuig. Dit doen wij samen met de verkopers, monteurs en ons aftersalesteam. Alles draait bij ons om een tevreden klant.

Wij investeren in talenten en bieden je binnen MANA Bedrijfswagens de mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Als officiële MAN dealer bieden wij passende opleidingen via PON Academy aan. Hier leer je alles wat er te leren valt over de techniek van MAN. Je komt in een team terecht waar de lijnen kort zijn en je geen nummer bent.

Onze medewerkers hebben een echt MANA DNA zij zijn ambitieus, hardwerkend en hebben een gezonde dosis humor. Een mooie team, van jong en oud, in een organisatie dat volop in ontwikkeling is.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in