Werkgevers
0

Studio Meraki

Hapert, Kerkstraat 25

www.studiomeraki.nl

PACKAGING DESIGN Het ontwerpen van verpakkingen zit in ons DNA. Rustige, heldere en functionele verpakkingen. Originele, innovatieve en knallende verpakkingen. Jij als producent of retailer bent continu bezig met vernieuwing, daar gaan wij uiteraard in mee. Never a dull moment in de verpakkingsindustrie.

VORMGEVING EN PREPRESS Ook van grafische vormgeving van brochures, magazines en websites en de opmaak van producten als advertenties, stickers en banners gaat ons hart ietsje harder kloppen. Of het nu gaat om offline of online marketing.

DRUKWERK EN MODELLEN Ook bij drukwerk ben je bij Studio Meraki aan het juiste adres. Of is er haast bij omdat die beurs volgende week al is en je modellen nodig hebt van je verpakking? Gaat Studio Meraki de boel ook personaliseren, sealen of lamineren? Indien gewenst verzorgen wij het hele traject, van ontwerp tot print!

RELATIEGESCHENKEN EN GIVE-AWAYS Wij zien het ontzorgen van onze klanten op grafisch gebied in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat alles wat je kan laten ontwerpen, je ook door ons kan laten verzorgen. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk nodig? Wij staan voor je klaar.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img