Werkgevers
0

Montana Snowcenter B.V.

Terug naar alle resultaten

Montana Snowcenter B.V.

Westerhoven, Kempervennendreef 4

https://www.montana-snowcenter.nl/

Montana Snowcenter is de meest gezellige en energiezuinige indoor skihal van Brabant. Bij Montana Snowcenter kunnen gasten het wintersportgevoel proeven en zich voorbereiden op hun skivakantie. We zijn gespecialiseerd in het geven van skilessen, vooral aan kinderen. Ook heeft Montana Snowcenter een sfeervol restaurant met uitzicht op de piste waar gasten rustig kunnen genieten van een lunch, diner of gewoon lekker kunnen borrelen. Hier kunnen gasten het gehele jaar skiën en snowboarden op echte sneeuw. Een groepsles, kinderfeestje, privéles of vrij skiën boeken? Het kan allemaal met ons divers aanbod. Jong of oud, beginnend of ervaren, iedereen kan bij ons terecht!

In 1998 is Montana Snowcenter geopend op de plek waar vroeger een buiten borstelbaan was. Montana Snowcenter is door de jaren heen gegroeid tot een unieke en persoonlijk organisatie waarbij plezier, aandacht, kwaliteit en ontwikkeling centraal staan. Plezier in de sneeuw, in het restaurant en in het werk. Aandacht voor de gast om passend aanbod aan te bieden en tijdens de lessen goed te kunnen begeleiden. Kwaliteit lessen met onze gediplomeerde leraren en kwaliteit in de keuken. Ontwikkeling van de ski en snowboard skills van onze bezoekers en ontwikkeling van ons personeel in hun werk.

We zijn gelegen naast Center Parcs de Kempervennen, waar we naast de wintersportacitviteiten ook watersporten aanbieden met onze waterskibaan. In de zomer kunnen gasten heerlijk van het zonnetje genieten op een groot terras met een strandje aan het water - uitkijkend op het waterskiën, wakeboarden en het Aquapark.

Lijkt het je leuk om voor dit bedrijf op deze unieke locaties te komen werken? Lees hieronder meer informatie over de verschillende afdelingen binnen onze organisaties: Montana Snowcenter en Waterskicentrum de Kempervennen. Of neem een kijkje in onderstaande vacatures en kom gerust een keer langs voor een kop koffie!

  • Het receptieteam van Montana Snowcenter staat gasten te woord aan de balie, telefoon of per mail. Zij zorgen ervoor dat alle boekingen voldaan worden.
  • Het horecateam zorgt ervoor dat de gasten niks te kort komen op het gebied van drinken en eten.
  • Het rental service team helpt de gasten aan de juiste ski- en snowboardmaterialen en werkt mee om de piste netjes en werkend te houden.
  • Het lerarenteam van de ski- en snowboardschool staat klaar alle gasten, jong of oud, beginnend of gevorderd, te helpen ontwikkelen in hun ski en/of snowboard kunsten.

En in de zomer dan? Wanneer het hoofdseizoen van Montana Snowcenter voorbij is, start het seizoen van onze Waterskicentrum de Kempervennen! Hier kunnen gasten waterskiën, wakeboarden, Aquaparken en waterfietsen.

  • Het horecateam voorziet al onze gasten van een hapje en een drankje op het zonnige terras.
  • Het team van kabel instructeurs geeft uitleg en tips over het waterskiën en wakeboarden, en zorgt ervoor dat de kabel goed blijft draaien.
  • Bezoekers van het aquapark worden begeleid door het aquapark team. Zij zorgen voor de veiligheid, instructies en toezicht tijdens de activiteiten.

Samen zijn ze 1 groot team met 1 taak: Een onvergetelijke beleving meegeven aan onze gasten!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img