0
Mupa Schakeltechniek B.V.

Mupa Schakeltechniek B.V.

  • Eersel

Paneelbouw, een modern ambacht Bij Mupa ontwerpen en assembleren wij sinds 1991 vol passie hoogwaardige schakelkasten. Dit doen wij op projectmatige basis of in herhalend seriewerk. Wij zijn actief binnen de industriële markt, waarvan koeltechniek, machinebouw en HVAC de belangrijkste segmenten zijn.

Ons vakmanschap Wij leveren in binnen- en buitenland, eenvoudige tot complexe schakelkasten op. Zo worden de koelingen van de supermarkt, de videoschermen in het voetbalstadion van Real Madrid en het rondgepompte drinkwater uit de kraan aangestuurd door onze schakelkasten. Wij ontzorgen onze klanten graag in het gehele realisatietraject; van kostenbewuste adviezen bij de hardware engineering tot en met uitstekende service na inbedrijfstelling. Klanten kunnen materialen en/of tekeningen ook zelf aanleveren, aan de hand hiervan gaan onze monteurs aan de slag met het assembleren, bedraden en testen van de schakelkasten. Van A tot Z waarborgt één van onze engineers, als aanspreekpunt voor de klant, de continuïteit van de automatisering.

Onze manier van werken Na bijna 30 jaar voeren wij het werk nog altijd op ambachtelijke wijze uit maar dan op een eigentijds manier. In de uitvoering van ons werk zijn wij kostenbewust, staan we voor kwaliteit en zijn we gericht op efficiëntie. Om deze standaarden hoog te houden blijven wij ons mee ontwikkelen met de techniek. Dit samen zorgt ervoor dat wij garant kunnen blijven staan voor ons vakmanschap: gewoon zoals werk afgeleverd moet worden! Wij hebben door de jaren heen een grote en trouwe klantenkring opgebouwd waarin service, kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Doordat wij met onze klanten een duurzame relatie aangaan kan er worden gestreefd naar perfectie in het product en proces. Met ruim 40 betrokken medewerkers mag Mupa zich inmiddels rekenen tot één van de grotere paneelbouwers van Nederland.

Werken en leren bij Mupa Ons motto is “goed gereedschap is het halve werk”, daarom investeren wij voor onze vakspecialisten in de juiste middelen voor een prettige werk- en leeromgeving. Zo heeft iedere project engineer een E-plan licentie, beschikt de werkplaats over solide machines en krijgen starters het vak geleerd van een ervaren leermeester. Daarnaast stimuleren wij in samenwerking met het onderwijs en bedrijven uit de regio het leren en werken in de Kempen.

Mupa Schakeltechniek B.V.

Vactures 1-1 van 1

Sorteer op:
Toon:
per pagina

Bekijk alle vacatures