Werkgevers
0

Oktober

Wonen, zorg en welzijn komen samen in Oktober. Onze organisatie bestaat uit verschillende verpleeghuizen, revalidatiecentra voor senioren, een hospice en een dagbestedingshuis. We bieden ook wijkzorg en hulp bij het huishouden. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Bij Oktober zetten we ons iedere dag in om onze cliënten een warm thuis te geven. We vinden een persoonlijke aanpak belangrijk en laten de cliënten zien dat we betrokken zijn en naar hen luisteren. Er kan dan ook niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt. Als innovatieve ouderenzorgorganisatie proberen we het iedere dag weer een beetje beter te doen.

We zorgen niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We hebben plezier in ons werk en dat stralen we ook uit. De sfeer op het werk is gemoedelijk en gezellig, ook onze nieuwe collega’s voelen zich snel thuis! Dit is ons verhaal, wat is jouw verhaal?

Meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers