Werkgevers
0

Otto B.V.

Tilburg, Charles Stulemeijerweg 2

https://www.otto.nl/

OTTO is één van de eerste homeshopping-organisaties van Nederland en onderdeel van de Otto Group, één van de grootste online retailers ter wereld. Gefocust op mode en lifestyle bieden we onze klanten al meer dan 40 jaar een enorm assortiment met meer dan 1 miljoen mode-, multimedia- en woonitems. In 2017 lanceerden we speciaal voor het populaire OTTO-merk LASCANA onze tweede webshop lascana.nl.

Op het hoofdkantoor in Tilburg werken we keihard en met veel plezier en passie aan de ideale online shopbeleving. Onze jarenlange ervaring helpt om dit te realiseren, maar ondertussen kijkt ons enthousiaste team ook met een frisse blik naar de toekomst. We investeren in een langetermijnrelatie met onze klanten en hebben oog voor onze omgeving.

Bij OTTO zijn we altijd op zoek naar betrokken, gedreven en collegiale talenten die ons team komen versterken. Onze afdelingen werken hecht samen en de bedrijfscultuur van OTTO kenmerkt zich door een open-deurmentaliteit en een persoonlijk contact met alle collega’s waardoor goede ideeën direct worden opgemerkt. Zo zorgen we met een relatief klein team dat otto.nl zich al jarenlang één van de grootste webshops van Nederland kan noemen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img