Werkgevers
0

Picoo B.V.

EINDHOVEN, Torenallee 20

www.picoo.nl

Picoo is opgericht door Iris Soute en Daniel Tetteroo. We zagen kinderen (en volwassenen) steeds meer achter hun laptop, tablets en telefoons zitten. Terwijl we allemaal weten hoe leuk en gezond het is om buiten te ravotten. Wat als je technologie en de buitenlucht met elkaar combineert? Het beste van twee werelden, toch? Techniek, interactiviteit en toch gras onder je voeten. Dat maakt spelen voor kinderen anno nu, nét dat beetje leuker.

Wij geloven dat kinderen blijer worden van samen spelen. Ons doel is om zo veel mogelijk kinderen (én volwassenen) samen in beweging te brengen. En met samen bedoelen we ook echt samen. Iedereen kan met elkaar spelen met Picoo, ongeacht fysieke of mentale beperking. Daarom innoveren wij spelen. Wij creeëren nieuwe spelbelevingen door het beste van twee werelden te combineren: het leuke van buitenspelen en het interactieve van computergames.

Met een team van 18 mensen maken we kinderen en ouders over de hele wereld blij door het combineren van gamen met buitenspelen. Daarnaast zijn scholen en BSO's ook enthousiast over Picoo. We werken continu aan verbeteringen op het gebied van bewegend leren, inclusief en adaptief spelen.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.picoo.nl !

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img