Werkgevers
0

Pius X-College

BLADEL, Tuinstraat 1

https://www.piusx-college.nl/

Werken in het groene hart van De Kempen Het Pius X-College is een brede scholengemeenschap voor atheneum, gymnasium, tweetalig vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs. De school heeft een katholieke signatuur en is van regionale betekenis. Met bijna 2400 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College op het eerste gezicht een middelgrote school.

Het geven van een veilige en herkenbare plaats aan leerlingen en personeelsleden zijn belangrijke aspecten. Kleinschaligheid is terug te vinden in een tweedeling in de organisatie (havo/vwo en vmbo/praktijkonderwijs) en in het werken met kernteams. Zo kunnen leerlingen en personeelsleden zich thuis en geborgen voelen. Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden goed begeleid worden en dat er ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt van personeelsleden verwacht dat zij hun functie op professionele wijze uitvoeren en hierover verantwoording afleggen. Dit is onder andere vertaald in de gesprekscyclus (voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken) en in het scholingsplan.

Naast de CAO wordt aan de personeelsleden schoolspecifieke voorwaarden geboden zoals; bedrijfsfitness, health checks, collectieve regeling ziektekosten en personeelsvoorzieningen. Meer informatie over onze school vind je op www.piusx-college.nl

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img