Werkgevers
0

J. Abrahams Auto-elektro en Aggregatenverhuur

Terug naar alle resultaten

J. Abrahams Auto-elektro en Aggregatenverhuur

Hilvarenbeek, Bukkumweg 17

http://abrahamshilvarenbeek.nl/

Met projecten van groot èn klein formaat is ABRAHAMS aggregatenverhuur al jaren een grote speler in de markt van de (nood)stroomvoorziening.
Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven en particulieren die, net als wij, gebruik willen maken van een kwalitatief goed product, heldere afspraken en persoonlijke service.

Jouw uitdaging geeft ons energie

Wie wij zijn? Wij zijn de mensen die jouw probleem verhelpen. Lichtjaren geleden is familiebedrijf Abrahams begonnen met startmotoren, dynamo’s en accu’s. Maar inmiddels doen we zoveel meer vanuit onze thuishaven in Hilvarenbeek, Brabant. We verhuren stroomvoorzieningen, zoals aggregaten, verdeelkasten en verlengkabels. We geven advies en helpen om je probleem te identificeren en op te lossen. In onze uitgebreide werkplaats repareren we jouw kapotte machines, of maken we iets nieuws voor je. Alles met een duidelijk plan, vakmanschap van de bovenste plank en een stoot energie waar je u tegen zegt.

Welke vraag jij ook hebt, Abrahams beantwoordt die voor je. Met onze jarenlange ervaring in alles wat ook maar met elektriciteit te maken heeft, weten wij precies wat jij nodig hebt. Wil je aggregaten huren? Is je startmotor kapot? Wil je ergens een stroomaansluiting aanleggen? Op iedere vraag hebben wij een antwoord op maat. Dat is de garantie van Abrahams.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img