Werkgevers
0

Proviande

Helmond, Roggedijk 4

https://proviande.nl/

ProViande is specialist in de verwerking van rund- en kalfsvlees. Wij bieden een uitgebreid productassortiment. Zowel vers als bevroren en van karkassen en technische delen tot en met geportioneerde vleesproducten.

ProViande is onderdeel van de Van Rooi Group

De Van Rooi Group is een familiebedrijf met een lange traditie. Gestart met de handel in varkens, hebben wij ons in de afgelopen ruim 65 jaar ontwikkeld tot een specialist binnen de vleesbranche.

Voor al onze klanten is ProViande dé schakel tussen boer en consument. Betrouwbaarheid speelt in die keten een belangrijke rol. Bij het verwerken en veredelen van ons rund- en kalfsvlees staan een constante kwaliteit en transparante dienstverlening dan ook altijd voorop. We werken conform de dierenwelzijnsnormen (Beter Leven, Chain of Custody) en volgens strikte hygiënevoorschriften (BRC). De producten die wij produceren, worden in een gesloten koelketen verwerkt, zorgvuldig verpakt, duidelijk geëtiketteerd en op de juiste wijze bewaard, waarmee we een optimale versheid, kwaliteit en houdbaarheid kunnen borgen. Omdat ieder vleesconcept zijn eigen protocollen en richtlijnen heeft, worden de vleesstromen in onze productiefaciliteit strikt gescheiden verwerkt.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img