Werkgevers
0

PUK Benelux BV

Eersel, Meerheide 212

www.pukbenelux.com

PUK Benelux BV is gespecialiseerd in het verkopen en distribueren van kabeldraagsystemen en aanverwante artikelen. Wij zijn een dochteronderneming van de Duitse multinational Pohlcon GmbH en een echt Brabants bedrijf met korte lijnen en een gemoedelijke sfeer.

Onze kabelladders, kabelgoten en bevestigingsmaterialen worden vaak toepast bij grote projecten in de industrie. Naast ons uitgebreide assortiment kabeldraagoplossingen bieden wij onze klanten ook advies, engineering en desgewenst montage van de kabeldraagsystemen. Alle producten worden vanuit ons uitgebreide magazijn in Eersel rechtstreeks geleverd bij onze klanten in Nederland en Belgiƫ.

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in 'cable management', startten Ron Ummels en Harrie Heeffer in 2008 PUK Benelux BV op. De twee specialisten koppelden zo hun opgebouwde expertise aan de uitmuntende kwaliteitsproducten van het toonaangevende Duitse bedrijf PUK Werke KG. Een ideale combinatie waar een snelgroeiende klantenkring in de Benelux dankbaar gebruik van maakt. Als zelfstandig dochteronderneming van deze marktleider biedt het bedrijf vandaag de dag een uitgebreid producten- en dienstenpakket dat projectmatig wordt toegepast in sectoren als (petro)chemische industrie, voedingsmiddelen industrie, infra- en tunnelbouw, telecommunicatie, energie- en warmtekrachtcentrales. Ook voor de utiliteitssector heeft het bedrijf unieke oplossingen in huis.

Mede door de platte organisatiestructuur is PUK Benelux flexibel en reageert het zeer alert op uw vragen. Vanuit het goed georganiseerde en complete magazijn in Eersel worden de kabeldraagproducten razendsnel geleverd.

We denken en handelen zowel projectmatig als oplossingsgericht. Daarom zijn onze medewerkers zo betrokken bij uw project. Het is tevens de bedrijfsmissie van PUK Benelux: 'We bieden onze klanten kabeldraagoplossingen waarin onze betrokkenheid, kwaliteit, deskundigheid en innovativiteit duidelijk zichtbaar zijn, met het doel een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen.'

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img