Werkgevers
0

Redie Interieurs

Terug naar alle resultaten

Redie Interieurs

Oirschot, De Scheper 217

www.redie.nl

REDIE MAAKT INTERIEURS BETER

Redie Interieurs realiseert interieurprojecten op maat. Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. Wij zijn specialist in engineering, productie en montage. Creatief in de vertaling van routing, materiaal en techniek. Op basis van onze jarenlange ervaring vertalen wij jouw visie naar een maakbaar, efficiënt en duurzaam interieur. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij jouw idee en interieur nóg beter.

WAAR WIJ VOOR STAAN

Veelzijdig In soorten opdrachtgevers, in soorten projecten, locaties, in kennis en kunde (in huis engineering, productie in montage).

Servicegericht Wij zijn flexibel, oplossingsgericht (uitdagingen worden ‘platgeslagen’ en concreet gemaakt zodat deze vertaald kunnen worden naar een oplossing), wij houden van korte lijnen, persoonlijk contact en denken mee met onze klant en samenwerkingspartners.

Creatief In oplossingen op het gebied van inrichting, routing, opbrengst versus logistiek; en in de vertaling van ontwerp naar materialisatie.

Vakkundig Wij hebben een vakbekwaam team, goed geschoold en ervaren, kwaliteitsgericht (opbouw, uiterlijk en levensduur/molestbestendig) en we staan open voor verbetering en ontwikkeling (scholing, opleiding, continue investering in ons machinepark).

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img