Werkgevers
0

Renders BV Hoveniersbedrijf

Terug naar alle resultaten

Renders BV Hoveniersbedrijf

Riethoven, Kapelstraat 2

www.renders.nl

Renders BV is een gerenommeerd hoveniersbedrijf, gevestigd in Riethoven. Onze activiteiten bestaan uit het aanleggen en onderhouden van groenprojecten, boomverzorging en grondprojecten.

Wij zijn een echt familiebedrijf. Mijn ouders zijn in 1963 gestart. Nu staan mijn broer en ik aan het roer. We hechten belang aan duurzame relaties met onze klanten. Wij willen de zorg voor hun tuin zoveel mogelijk uit handen nemen. Service, en een goede verhouding tussen de kwaliteit van ons werk en de prijs, zijn dus belangrijk. We weten heel goed wat we kunnen. Dat betekent ook dat we eerlijk durven te zijn als we vinden dat werkzaamheden niet bij ons passen. We proberen wel altijd flexibel te zijn. Soms wordt ons gevraagd iets te doen wat niet helemaal in het seizoen past.

Daar stoppen we dan extra energie in zodat het toch een succes wordt. Innovaties volgen we op de voet. Dat zie je terug bij onze groene wanden of daktuinen. Maar we gaan niet in op elke trend. We kijken altijd eerst of een ontwikkeling meerwaarde heeft voor onze klanten. Hun belang staat voorop, zakelijk of particulier. Onze mensen worden direct vanuit het management aangestuurd. Het merendeel werkt hier al lang. Iedereen kent elkaars kwaliteiten. Ook daardoor kunnen we goed werk leveren. Ik denk dat het geen toeval is dat veel mensen ons vinden via mond tot mond reclame.

Kijk voor meer informatie op onze website www.renders.nl

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img