Werkgevers
0

Rensiszorg

Bergeijk, Bucht 21

www.rensiszorg.nl

Bijzonder betrokken
Rensis is opgericht door Chaya Cox. Als moeder van een zoon met een bijzondere hulpvraag zocht zij naar de ideale opvang, maar kon het vereiste maatwerk helaas niet vinden. Daarom nam ze zelf het initiatief en realiseerde Rensis in 2013 samen met een team van specialisten. In 2013 is het logeerhuis van Rensis van start gegaan. Vanaf september 2019 is Rensis verder uitgebreid met het woonhuis.

Logeren bij Rensis kan in het weekend vanaf vrijdagavond, in de vakanties of op doordeweekse dagen. Onze huiselijke logeerkamers hebben de juiste voorzieningen zodat u de zorg op maat geboden kan worden.De sfeer in het Rensis huis is rustig en ontspannen. De nadruk ligt op een fijn en veilig gevoel voor het kind.

Bij Rensis kunnen jongeren gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk begeleid wonen. We willen dat de jongeren zich thuis voelen. Onze professionele begeleiding kiest voor een afwisselend dagprogramma en er is 24-uurs toezicht. Met een persoonlijk plan ontdekken we welke vorm van wonen bij uw de jongeren als individu past en welke hulp er nodig is. We ondersteunen en begeleiden op weg naar zelfstandig leven en wonen. Samen trainen we belangrijke vaardigheden, bijvoorbeeld persoonlijke hygiƫne, schoonmaken, koken en het begeleiden naar een vorm van werk of dagbesteding.

Kwaliteit
De zorg voor een kind met een beperking is niet altijd gemakkelijk. Rensis denkt graag mee. Wij streven er voortdurend naar om het welzijn van het kind te ondersteunen. Tijd, respect, aandacht en zorgvuldigheid zijn onze uitgangspunten.

Rensis is geen medisch dagverblijf. Dit betekent dat de regie voor medische beslissingen altijd bij de eigen ouders of verzorgers blijft. Door samen te werken, met ouders en externe zorgverleners, kunnen we de beste zorg en ondersteuning bieden voor de kinderen.

Bij Rensis werken mensen met een pedagogische, verpleegkundige of verzorgende achtergrond.
Naast de persoonlijk begeleiders van elk kind, kun je bij Rensis werken als begeleider, collega in de slaapdienst en hebben we regelmatig een vacature voor de ondersteunende diensten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img