Werkgevers
0

Roadservice de Kempen BV

Terug naar alle resultaten

Roadservice de Kempen BV

Hapert, Metaalweg 4

www.roadservicedekempen.nl

Roadservice de Kempen is een jong full service bedrijf voor personen-, bedrijfs- en vrachtwagens, welke 24 uur per dag 7 dagen in de week inzetbaar is voor hun klanten. Dit doet zij met een eigen volledig ingerichte service wagen en een volledig ingerichte bandenwagen. Zij is o.a. aangesloten bij European Trailer Care en EBTS.

Roadservice de Kempen is een bedrijfswagenwerkplaats om uw trucks en trailers te laten onderhouden, repareren en keuren (APK licht & zwaar, LPK, tachograaf).

Ook voor het vervangen en-of repareren van banden, hydraulische systemen, laadkleppen, transportkoeling, modificaties en schadereparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Op minder dan vijf minuten rijden vanaf de A67, tussen Eindhoven en Antwerpen, staat ons team bedrijfswagenmonteurs voor u klaar. Tevens zijn we in het bezit van twee volledig ingerichte servicewagens, voor (nood) reparaties onderweg of bij u aan huis.

Roadservice de Kempen is aangesloten bij European Trailer Care. Daarmee is de universele werkplaats onderdeel van een netwerk van universele garages door heel Europa.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img