Werkgevers
0

RoKo Lastechniek B.V.

Terug naar alle resultaten

RoKo Lastechniek B.V.

Reusel, Turnhoutseweg 22R

https://www.roko-lastechniek.nl/vacature/

RoKo Lastechniek B.V. is een metaalverwerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van allerlei metaalproducten. Bij ons kun je terecht voor alles wat met lassen te maken heeft! Zo maken wij halffabricaten en complete eindproducten van staal, rvs en aluminium.

RoKo Lastechniek B.V. is in 2006 opgericht door Mark Rossiau en zijn vennoot maar inmiddels is Mark enig eigenaar van het bedrijf. Na 5 jaar in Bladel gewerkt te hebben verhuisde RoKo in 2011 naar een grotere bedrijfshal in Reusel. In de loop der jaren groeide zowel de hal als ons team. Een groter team betekent meer kennis in huis, een grotere bedrijfshal betekent meer plek voor grotere producten, grotere orders en langlopende orders.

Het lassen van staal, rvs en aluminium is waar wij goed in zijn. Wij maken alles, van kleine onderdelen tot complete eindproducten, in variabele oplages groot en klein. Ook voor keurwerk, prototype's en speciale materialen deinzen Mark Rossiau en zijn medewerkers niet terug. Door de specialistische kennis binnen RoKo, wordt bijna altijd in overleg met de klant, een passende oplossing gevonden.

Op RoKo kun je bouwen!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img