Werkgevers
0

Schoonmaakbedrijf Roefs

Terug naar alle resultaten

Schoonmaakbedrijf Roefs

Schoonmaakbedrijf Roefs is een gezellig familiebedrijf uit Noord-Brabant. Ons doel: een schoon pand, en een blije klant. Dit bereiken we met een breed pakket aan diensten: interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelonderhoud, industriële reiniging en de levering van sanitaire artikelen. Kortom: de klant compleet ontzorgen op facilitair gebied.

Onze medewerkers spelen hierin een centrale rol. In ruim 25 jaar tijd zijn we uitgegroeid naar een organisatie met 200 medewerkers, 800 zakelijke klanten en een compleet dienstenpakket. We zijn begonnen in de Kempen, maar inmiddels vind je ons verspreid over de hele regio Noord-Brabant. Onze opdrachtgevers zijn erg divers: van MKB-bedrijven tot scholen, van woningbouwcorporaties tot gemeentes.

Dezelfde diversiteit vind je terug in onze medewerkers: onze collega's tellen maar liefst 22 verschillende nationaliteiten! Van jong tot oud, man of vrouw, gezellige kletser of stille werker, voor iedereen hebben wij een project dat bij hen past. Die klik tussen collega's en opdrachtgevers, maakt elke werkdag een dag om naar uit te kijken. Wij zijn trots op het fijne contact met collega's en opdrachtgevers. Zo kunnen we groeien als bedrijf terwijl we genieten van ons werk!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img