Werkgevers
0

Severinus

Veldhoven, Platanenlaan 28

https://www.severinus.nl/

Kom jij ook langs bij de Open Bedrijven Dag Zorgbeurs, in De Muzeval in Eersel?

Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Primair voor mensen met een verstandelijke beperking van jong tot oud. Daarnaast ondersteunen we mensen met diagnoses als autisme, niet-aangeboren hersenletsel en dementie. Ons doel? Een levensloopgerichte en passende leef- en werkomgeving bieden en met vele vormen van thuisondersteuning en ambulante begeleiding, thuiswonenden ondersteunen en mantelzorgers ontlasten. Onze uitgangspunten? De wensen, behoeften en mogelijkheden van onze cliënten. Ook zij maken deel uit van de maatschappij. Wij hechten grote waarde aan eigen regie van de cliënt en participatie van zijn/haar naasten en vrijwilligers.

"Bijzonder in samenleven." Wat het bijzonder maakt is dat cliënten leven in omgekeerde integratie. Woningen van onze cliënten en van andere burgers zijn in het straatbeeld met elkaar verweven.

Ben je nu al geïnteresseerd en wil je meer weten over Severinus, kijk dan op onze website: www.severinus.nl

Dit jaar kunnen wij helaas niet onze eigen deuren openen. Met een aantal zorginstellingen doen wij mee aan de Open Bedrijven Dag op 9 april tussen 10:00u-16:00u. Tijdens deze dag kun je beleven hoe het is om te werken in de zorg en kom je erachter wie Severinus is. Graag zien we je daar!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img