Werkgevers
0

Snep Exclusieve Metalen B.V.

Terug naar alle resultaten

Snep Exclusieve Metalen B.V.

Eindhoven, Hooge Zijde 5

www.snep.net

Snep werd opgericht in 1929 door Johan Snep in Eindhoven. Als kleine smederij richtte hij zich op het kleine smeedwerk in de regio. Na verloop van jaren nam zoon Piet Snep het bedrijf over en ook kleinzoon Jan maakte later deel uit van het bedrijf. Vanaf begin jaren ‘70 is Snep zich steeds meer gaan toeleggen op de productie van stalen trappen.

Na 3 generaties in de familie te zijn gebleven, werd het bedrijf in 2001 overgenomen door 2 voormalige medewerkers, John van Rooij en Tonnie Stoops. Zij hebben het bedrijf ontwikkeld van trappenfabrikant tot specialist op het gebied van interieurdesign.

SNEP is al meer dan 90 jaar een klinkende naam in bouwend Nederland. Met een klein team en een zeer platte organisatie richten wij ons vooral op bedrijven en utiliteitsbouw. We doen dat steeds meer projectmatig, vooral in het hogere marktsegment waarvoor we de gaafste dingen maken. Stalen trappen, leuningwerk, speciale verlichting, kunstobjecten, mooie uitzichtpunten in staal en/of RVS, vaak voorzien van hout, glas of natuursteen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img