Werkgevers
0

Spako Food Machinery

Terug naar alle resultaten

Spako Food Machinery

Asten, Kortijzer 11

https://spako.nl

Decennialange traditie
Spako Food Machinery in Asten is al sinds 1954 producent van ambachtelijke- en industriële voedselverwerkende apparatuur. De naam Spako is ontstaan uit de woorden: spaarzaam koken.
Sinds de oprichting door Wim Wasser in 1954 is Spako al actief in de ontwikkeling en productie van ketels. In de eerste jaren produceerde Spako ketels voor de agrarische sector en voor de consumentenmarkt. Bij de opkomst van ambachtelijke slagerijen werden er kookketels en rookkasten geproduceerd.

Efficientere processen, daar draait het om
Tegenwoordig leveren wij naast ‘’stand alone’’ machines ook complete productie- en kooklijnen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Continue innovatie
Door continue innovatie en jarenlange ervaring zijn we bij Spako in staat om perfecte machines en turn key productie- en kooklijnen te ontwikkelen die uitermate geschikt zijn voor de ambacht, grootkeukens en de voedingsmiddelenindustrie. Alle machines en productielijnen produceren wij in onze ‘state of the art’ fabriek in Asten (NL) en vanwege een flexibele productiemethode voldoen we moeiteloos aan klantspecifieke wensen. Samen met de klant zorgen we ervoor dat de machine of productielijn perfect afgestemd is op de situatie.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img