Werkgevers
0

SPIE Nederland B.V.

Terug naar alle resultaten

SPIE Nederland B.V.

Eindhoven, Adriaan Mulderweg 12-14

https://www.spie-nl.com/

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. Met bijna 4.300 medewerkers verspreid over 25 locaties, behoort SPIE Nederland tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Alle 45.500 medewerkers zetten zich bij onze klanten in om ze te begeleiden bij de energietransitie en digitale transformatie. SPIE genereert een omzet van €6,6 miljard en een EBITA van €339 miljoen in 2020.

Als je gewoon een baan zoekt ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij bieden namelijk niet ‘gewoon een baan’, want we zijn niet ‘gewoon een bedrijf’ en zoeken niet ‘gewoon een medewerker’. Dagelijks maken wij het verschil bij onze klanten en presteren we op onze top. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img