Werkgevers
0

Fysio-en Sportcenter

Terug naar alle resultaten

Fysio-en Sportcenter

Hapert, Kerkstraat 39

www.sportcenterhapert.nl

Fysiocenter Bladel, Hapert en Hoogeloon

De beste zorg voor u!
De fysiocenters in de gemeente Bladel werken intensief samen. Onder leiding van Ronald Dirkx streven wij ernaar om de inwoners van de gemeente Bladel en Reusel – de Mierden te ondersteunen om zowel fysiek en mentaal gezonde keuzes te maken.

Onze externe merkbeloften
De succesformule bestaat uit onze merkbeloften:

Wij geven professional advies.
Een team van gespecialiseerde medewerkers staat voor de gasten klaar, een team dat zich continu wil verbeteren, gestimuleerd door de organisatie. Het bedrijven zijn modern geoutilleerd zoals dat hoort bij een professionele uitstraling. Een werkomgeving voor de medewerkers met veel mogelijkheden. Er wordt gehandeld in overeenstemming met de beroepscompetenties/ standaarden, richtlijnen en protocollen. Daarnaast wordt er multidisciplinair samengewerkt, zowel in het bedrijf als buiten het bedrijf.

Wij hebben aandacht voor de mens, waardoor we de behoefte écht doorzien.
Iedere gast die zich bij ons aanmeldt heeft zijn eigen verhaal. Wat voor iedere gast hetzelfde is, is dat er een behoefte en/of te kort onderliggend is aan de fysieke of mentale klachten van waaruit hij zijn hulpvraag aan ons formuleert. Wij als professional hebben de taak om de oorzaak achter deze fysieke of mentale uiting van deze behoefte en/of te kort te doorzien door de juiste vragen te stellen en te beoordelen wat het lichaam ons vertelt. We dienen de vraag achter de vraag te achterhalen om zo te komen tot de kern van het probleem. Hierin is onze holistische visie op het menselijk lichaam de basis van waaruit wij dit zullen benaderen.

Wij bieden géén onnodige therapieën aan.
We streven niet alleen naar maatwerk, maar we streven er ook naar om zo doelgericht mogelijk te werken. Samen met de gast wordt een duidelijk einddoel bepaald waar samen naartoe gewerkt wordt. We handelen naar aanwezige evidentie en protocollen/ richtlijnen, eerdere ervaringen vanuit de praktijk waarbij ook de wensen vanuit de gast een plek krijgt. Dit evidence based practive model dient als leidraad voor ieder behandeltraject. Wanneer bepaalde therapieën bewezen ineffectief zijn, zullen we deze ook niet aanbieden. Ook is er intern de afspraak dat er, bij het uitblijven van het behandeleffect na 3 contactmomenten, intern overlegd dient te worden hoe het traject vervolgd wordt.

Wij werken samen te werken, in de breedste zin van het woord, voor het beste resultaat!
In de fysiotherapeutische praktijk zien we allerlei verschillende gasten met eenieder een eigen verhaal. Waar sommige hulpvragen beantwoord kunnen worden met een monodiscipline aanpak, vraagt de andere een multidisciplinaire benadering. Wij streven ernaar dat iedere gast terecht komt bij de juiste zorgverlener, waarbij zowel intern als externe samenwerking opgezocht wanneer dit noodzakelijk is. De organisatie zet dan ook in op een brede samenwerking, zowel intern als extern.

Vitaliteitspijlers een vaste plek te geven in ons advies
Onze huidige leefstijl en leefomgeving is de laatste decennia flink veranderd en daarom zien wij in onze praktijken steeds meer gasten waarbij één of meer vitaliteitspijlers uit balans zijn. De vitaliteitspijlers van waaruit de organisatie werkt zijn: slaap, ademhaling, stress, immuunsysteem, voeding en beweging. Veel fysieke en mentale klachten ontstaan door een dysbalans in één of meerdere van deze pijlers. Iedere gast die zich ons aanmeldt zal hierop gescreend worden, omdat het zelfhelende vermogen van het lichaam geblokkeerd wordt als er een dysbalans aanwezig is. Wij geven onze gasten advies hierin, maar overschrijden niet onze eigen competenties en verwijzen zo nodig door naar een expert.

Onze visie
Alle Fysiocenters groeien uit tot kwaliteitscentra op het gebied van gezondheid, vitaliteit en welzijn met als doel dat wij in 2028 meer dan 3000 mensen uit de gemeente Bladel en omliggende dorpen ondersteunen in het maken van gezonde keuzes, zowel op het fysieke als mentale domein.

IN ONZE VIDEO LEGGEN WE UIT WAT WIJ ALS ORGANISATIE VOOR JOU GAAN BETEKENEN, OFWEL WAT WELKE BELOFTEN WE DOEN AAN ONZE MEDEWERKERS.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img