Werkgevers
0

Tegelhuis Eindhoven

Terug naar alle resultaten

Tegelhuis Eindhoven

Eindhoven, Herentalsweg 4

www.tegelhuiseindhoven.nl

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons kort aan u voor te stellen. Marcel en Angelique Raaijmakers van Oss eigenaren van Tegelhuis Eindhoven en Den Bosch en Ross keuken tegel en badkamerdesign te Eindhoven.

U ziet het goed ons Tegelhuis heeft 2 filialen een in Den Bosch en de andere in Eindhoven, dit maakt het alleen maar interessanter voor u, we kopen groots wand- en vloertegels in zodat we voor u ook zeer scherpe prijzen kunnen bieden. Wij bieden voornamelijk de nieuwste collectie aan zodat u bij ons altijd kunt zien wat op dit moment nieuw in tegelland te verkrijgen is, uiteraard kunnen we voor u ook kleine rest partijen leveren, en heel veel merken wand- en vloertegels, dit alles uit voorraad.

Alle verwerking en onderhoudsmiddelen staan bij ons op voorraad, en met professioneel advies om te zorgen dat uw nieuwe tegels er op de juiste manier in komen te liggen en op de juiste manier onderhouden worden.

Ook wij kunnen voor u de tegelvloer compleet verwerken inclusief slopen, vloerverwarming en het leggen van de tegels tot aan het plintje wat het hele verhaal compleet afwerkt.

In onze showrooms in Eindhoven en Den Bosch vindt u alle tegels uitgestalt. Zo kunt u zelf rustig uw tegel kiezen. Ook zijn er altijd vakmannen aanwezig om u te voorzien van advies en informatie over de tegels waarin u geïnteresseerd bent.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img