Werkgevers
0

TFT b.v. / Tools for Technology b.v.

Terug naar alle resultaten

TFT b.v. / Tools for Technology b.v.

Asten, Kortijzer 12

www.tft-bv.nl

Onze dienstverlening gaat een stap verder
Al sinds 1998 staat TFT (Tools For Technology) voor slimme en functionele maatwerkoplossingen op het gebied van de optimalisatie en automatisering van productieprocessen. Eigenaren Huub Gerardts en Jos van de Ven zetten samen met een team van vakspecialisten elke dag opnieuw hun kennis en expertise in om klanten te helpen met innovatieve oplossingen. Samenwerken met TFT kenmerkt zich door een transparante werkwijze waarbij de klant actief in het gehele proces wordt betrokken.

Uitgebreid dienstenpakket TFT
Het uitgebreide dienstenpakket van TFT omvat engineering, fabricage en montage en service en onderhoud. De productlijn is heel veelzijdig en varieert van las-, meet-, bewerkings- en montagemallen tot volautomatische machines. Maar ook robotica en cobot-oplossingen zijn een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket.

TFT werkt voor uiteenlopende klanten in onder andere de automotive, consumentenmarkt en luchtvaartindustrie.
Betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparantie kenmerken onze aanpak. Met slimme en functionele oplossingen willen we onze klanten concreet verder helpen met een goed product waar de klant zijn voordeel (tijdswinst, kwaliteitsverhoging of veiligheid) mee kan doen.

BEHEERSBAAR POSITIONEREN EN INTEGREREN

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img