Werkgevers
0

TPSolar

LIJNDEN, Melbournestraat 9 Unit 7

https://www.tpsolar.nl/

Missie

Wij zijn een familiebedrijf met een grote ambitie, namelijk een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland. Daarom ontwikkelen, financieren, bouwen en beheren wij grond- en watergebonden zonneparken. Maatschappelijk en ecologisch verantwoord. Dit doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met landeigenaren, agrariërs, omwonenden, gemeenten, provincies en energiecoöperaties.

Visie

Wij geloven dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst. Daarom ontwikkelen wij ecologisch verantwoorde zonneparken en realiseren deze op geschikte locaties, zoals voormalige stortplaatsen, niet uitgegeven industrieterreinen of slechtere landbouwgronden. Zo dragen wij ons steentje bij aan de Nederlandse energietransitie.

Veldhoven

TPSolar heeft een nieuw kantoor geopend in Veldhoven op de Oude Provincialeweg 80D. Naast het hoofdkantoor in Lijnden, is dit het tweede kantoor van TPSolar. Wij zetten ons, met inmiddels 16 collega’s, in voor het ontwikkelen, financieren, bouwen en beheren van grondgebonden zonneparken. Wij hopen met de opening van een tweede kantoor een nog betere bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img