Werkgevers
0

Unique Paddenstoelen BV

Terug naar alle resultaten

Unique Paddenstoelen BV

Riethoven, Broekhovenseweg 15 15a

Unique Paddenstoelen is een (horeca)groothandel in groente- en fruit. Ons hoofdproduct is Paddenstoelen en daarnaast leveren we ook asperges, truffels en rood fruit. Ons klantenbestand bestaat uit horeca, retail en catering. Veel van onze horecaklanten behoren tot de topgastronomie in Nederland en Belgiƫ en de retail bestaat uit luxe slagerijen, cateraars en een exclusieve supermarktketen.

Unique Paddenstoelen bestaat bijna 20 jaar en is gegroeid vanuit een eenmanszaak naar een bedrijf met 5 personeelsleden en enkele zzp-ers. In de Randstad bestaat nog een nevenvestiging van ons bedrijf waarvoor we snijwerkzaamheden verrichten in het piekseizoen (oktober t/m december).

Wij onderscheiden ons op 2 vlakken, met ons assortiment en de leversnelheid. Wij bieden een uitgebreid assortiment in Nederland geteelde paddenstoelen die we verwerken tot een kant-en-klaar verpakt product voor zowel retail als horeca. Voor de horeca betekent dit panklare, op de klant afgestemde mixen, en voor de retail betekent dit mooi verpakte en bestickerde producten. Wij halen onze producten rechtstreeks bij de tuinder en verwerken die dezelfde dag nog in onze snijruimte, verpakken het en vervoeren het binnen 2 dagen naar de klant.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img