Werkgevers
0

Van Doorn Dakspecialist

Terug naar alle resultaten

Van Doorn Dakspecialist

Veldhoven, Van Vroonhovenlaan 53

https://www.vandoorndakspecialist.nl

Over ons: Historie

Van Doorn Dakspecialist b.v. is in 1868 opgericht als Van Doorn Krabbendijke b.v. en heeft een rijke historie. Het is het oudste dakdekkersbedrijf in Nederland en behoort tot de grotere dakdekkers bedrijven.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de Van Doorn Groep bestaande uit 2 werkmaatschappijen:

  • Van Doorn Dakspecialist Zuid West BV (Rilland)
  • Van Doorn Dakspecialist Zuid BV (Veldhoven)

Van Doorn Dakspecialist is zeer ervaren in het uitvoeren van klein en groot onderhoud, renovatie, complexe nieuwbouw en het realiseren van duurzaamheid op het dak. Door innovatie en kennis te combineren met onze ruime ervaring zijn wij altijd gericht op de beste oplossingen voor de opdrachtgever. Kiezen voor Van Doorn Dakspecialist b.v. is kiezen voor een vooraanstaand bedrijf dat bewezen heeft aan haar verplichtingen te kunnen voldoen. Ook op de lange termijn.

Strategische ontwikkelingen in de branche

De directie van Van Doorn Dakspecialist b.v. houdt zich reeds gedurende lange tijd, bezig met de ontwikkelingen in de dakenbranche. Dat kan zijn via diverse bestuursfuncties in de branchevereniging of bij opleidingscentra voor de branche. Zo wordt niet uitsluitend gekeken naar de individuele ontwikkeling van de onderneming, maar ook naar een constructieve ontwikkeling van de gehele bedrijfstak.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img