Werkgevers
0

Van Empel Inspecties en Advisering

Terug naar alle resultaten

Van Empel Inspecties en Advisering

Bergeijk, Stokskesweg 11

https://www.vanempelinspecties.com/

Van Empel Inspecties en Advisering is al sinds 2005 de onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van technische installaties (elektrotechnisch en werktuigbouwkundig). Daarnaast adviseren wij tal van bedrijven met milieu-gerelateerde zaken. Wij zijn de kennispartner op het gebied van preventie, veiligheid en continuïteit. Binnen ons team van specialisten staan deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. De afgelopen jaren heeft Van Empel zich uitgebreid. Wat geleid heeft tot meerdere vestigingen in Nederland. Wij rekenen dan ook heel Nederland tot ons werkgebied.

Missie Van Empel
Van Empel en B&R worden de adviserende kenniscentra die waarborgen dat ons werkveld op een bewuste manier kan bijdragen aan het verlagen van de milieubelasting, effici├źnt gebruik van energie en het maximaliseren van de veiligheid. Wij doen dit samen met onze klanten vol passen en enthousiasme.

Visie van Empel
De veiligheid en gezondheid van onze leefomgeving zoals we hem nu kennen staat onder druk. Onze samenleving is zich ervan bewust dat wij allemaal de volledige verantwoordelijkheid moeten dragen om te waarborgen dat komende generaties kunnen blijven genieten van onze aarde. Binnen het domein van mens, milieu en techniek adviseren Van Empel en B&R ontwikkelaars, ontwerpers, bouwers en beheerders op hoog niveau, zodat zij op een verantwoorde manier kunnen bijdragen aan een betere wereld.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img