Werkgevers
0

Van Ginkel Schoonmaakshop

Terug naar alle resultaten

Van Ginkel Schoonmaakshop

Westerhoven, Leemskuilen 15

Werken bij Van Ginkel is werken met plezier. Van Ginkel staat voor excelleren in dienstverlening met persoonlijke aandacht voor iedere klant en elke uitdaging. Dit vergt van onze medewerkers inzet, betrokkenheid, passie en drive.

Wij helpen hen daar op alle mogelijke manieren bij. Wij hebben oog voor de mens, zorgen voor een leuke en uitdagende functie en een prettige werkomgeving. Wij realiseren ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met goede, bijpassende arbeidsvoorwaarden. De enthousiaste en gezellige collega’s doen de rest.

Van Ginkel is totaal leverancier op het gebied van toilethygiëne, schoonloopmatten, schoonmaakmiddelen en - machines. We helpen bedrijven, gemeentes, restaurants, scholen en heel veel andere partijen met het inrichten en organiseren van hun toiletruimtes en ontzorgen in het voorraadbeheer van alle andere artikelen. Wij houden hun voorraad op peil en adviseren op alle gewenste vlakken over de schoonmaak.

Tevens kunnen wij de klant ook nog ontlasten met de service en onderhoud op de schoonmaak machines als wel het installeren van vaatwasmiddelen. Kortom: ALLES VOOR DE SCHOONMAAK!

Ons magazijn en kantoor bevinden zich in het prachtige Westerhoven, nabij Valkenswaard en vanuit hier bestrijken wij Brabant en Limburg.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img