Werkgevers
0

Van Lieshout en Co

Terug naar alle resultaten

Van Lieshout en Co

Esbeek, Lage Mierdseweg 6a

www.vanlieshoutenco.nl

Van Lieshout en Co is een echt familiebedrijf opgericht in 1984 door Gust van Lieshout en tegenwoordig staat zoon Jan met zijn vrouw Sanne aan het roer. Een bedrijf met een eerlijk karakter en service gerichte mensen. Wij staan voor kwaliteit en service.

Vanuit een moderne werkplaats in Esbeek gemeente Hilvarenbeek produceren wij hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren en nog veel meer. Want ook houten trappen, poorten, lichtstraten, schuif- en vouwwanden en zelfs interieur wordt met uiterste precisie op maat gemaakt. Van Lieshout en Co levert aan bouwbedrijven en particulieren voor woning- en utiliteitsbouw. Voor zowel nieuw- en verbouw als renovatie.

Onze werkplaats is modern en efficiƫnt ingericht, zo beschikken wij over diverse machines voor eenvoudige houtbwerking tot cnc- gestuurde machines voor het maatwerk. In onze eigen spuiterij kunnen we onze producten voorzien van een goede grondlaag die voldoet aan de eisen van nu, voor het milieu maar ook zeker voor de kwaliteit.

Omdat er veel ontwikkelingen plaats vinden in de woning- en utiliteitsbouw kijken wij ook goed oms heen. Wat gebeurt er binnen de architectuur, de beveiliging van woningen, de duurzaamheid binnen de bouw maar ook wat we kunnen verbeteren in onze processen. Dit alles voor het beste resultaat voor de klant.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img