Werkgevers
0

Van Santvoort Bouw BV

Terug naar alle resultaten

Van Santvoort Bouw BV

Veldhoven, De Plank 89

www.van-santvoort.com

Van Santvoort ‘doet wat werkt’, met ruimte voor innovatie. We zijn nuchter, open en transparant en voelen ons vooral zélf verantwoordelijk voor optimalisatie en kwaliteit. We werken al 100 jaar prettig voor en samen met onze opdrachtgevers, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en particulieren. We zijn trots op ons verleden en hebben vol vertrouwen in de toekomst.

Weten wat ons écht beweegt? Ons driedelig merkverhaal vat het perfect samen:

Echt bouwen doe je samen
Bouwen is vertrouwen. Tenminste, dat vinden wij. Zonder vertrouwen is er niets om (op) te bouwen. Niet alleen luisteren maar écht begrijpen. Eerlijkheid duurt het langst, is bij ons meer dan een gezegde. Elkaars ruimte en visie respecteren en altijd waarmaken wat je belooft. Alleen dan wordt het bouwen van een huis een thuis. Alleen dan verbind je op ieder niveau. Van projectontwikkeling tot klantreis en van nieuwbouw tot onderhoud en renovatie. Met aandacht voor detail en ieder verhaal, werken we in het belang van alle partijen. Zo streven wij altijd naar de beste oplossing. Want; écht bouwen, doe je samen.

Vrijheid geeft talent de ruimte
Bouwen is een feestje. Tenminste, dat vinden wij. We mogen iets creëren voor een ander, waar we zelf ook gelukkig van worden. Geef mensen de ruimte, en de mooiste ideeën ontstaan vanzelf. Individuele talenten maken nog geen succesvol team. Deel je kennis en kunde en vermenigvuldig het resultaat. Of je nu een jonge timmerman in spé bent, of een onderhoudsmanager met leidinggevende ambities. Wij werken vanuit onze kracht, voeden ieders persoonlijke ambitie, zijn transparant in al onze processen en delen de liefde voor het vak. Het is allemaal niet zo lastig, zodra je de spijker op z’n kop slaat. Snap je? Dan moet je soms de hamer wel even uit handen durven geven. Geef vrijheid en er ontstaat verantwoordelijkheid. Heb het lef om te dromen. Want vrijheid, geeft talent de ruimte.

Vooruitgang dankzij structuur en vakmanschap
Bouwen is vooruitgang. Tenminste, dat vinden wij. Honderd jaar geleden gestart als familiebedrijf, nu ook van en met vrienden. Nuchter, eerlijk en gebroederlijk als we zijn zeggen we altijd waar het op staat. We presteren door te luisteren en daardoor opleveren waar jij van droomt. Onze procesinnovatie maakt dat mogelijk. Voor jou, als opdrachtgever, partner en bewoner. En precies dát onderscheidt ons van de rest. Met een gezonde dosis humor en discipline werken we gedreven en met veel plezier naar een perfect eindresultaat. Onze ambities zijn groot maar altijd realistisch. Want, als je jezelf voorbijstreeft, dan kun je zomaar eens niet thuisgeven. En dat zou zonde zijn, want we zijn trots op hetgeen er nu in volle glorie staat.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img