Werkgevers
0

VDL Assembly

Hapert, Handelsweg 21

www.vdlassembly.com

VDL Assembly is een systeemleverancier op het gebied van (complexe) medische, optische mechatronische modules en producten. Onze specialisaties zijn: supply chain management, prijs- en kwaliteitsverbetering, module- en eindassemblage. Vaak treden we op als hoofdleverancier voor zowel eenvoudige als complexe producten, waarbij we het totale proces vanaf ontwikkeling en prototyping tot en met inkoop, productie, testen, verpakking en verzending verzorgen. Door een hecht samenwerkingsverband met onze partners kunnen we complete mechatronische systemen ontwikkelen en leveren op hoog niveau. Elke opdrachtgever profiteert van het feit dat wij onderdeel zijn van de sterke VDL Groep en de beschikking hebben over de daarin verzamelde expertise en mogelijkheden. Deze samenwerking verhoogt de snelheid en flexibiliteit van werken.

Onze kracht is dat we altijd net iets verder denken. We onderzoeken elk vraagstuk tot in detail. Zijn de materialen en technieken juist gekozen? Wie kan de materialen leveren met de gewenste leverbetrouwbaarheid? Tegen welke scherpe prijzen? Kunnen de elektronica en mechanische delen nog geoptimaliseerd worden? Hoe richten we de assemblage in voor een optimale doorlooptijd en tegen de laagst mogelijke kosten? In veel gevallen ontwikkelen we samen met de opdrachtgever een prototype en nul-serie.

Er liggen binnen het bedrijf uitdagingen op allerlei niveaus. Zowel op het gebied van mechatronica en assemblage als prototyping, inkoop, logistiek en project- en supply chain management. Denk jij ook altijd net iets verder dan de rest, ben je nieuwsgierig en klantgericht? Dan pas jij binnen ons team! Kijk op www.werkenbijvdl.nl/vdl-assembly

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img