Werkgevers
0

VDL TBP Electronics B.V.

Terug naar alle resultaten

VDL TBP Electronics B.V.

DIRKSLAND, Vlakbodem 10

www.vdltbpelectronics.com

Een klein team op de BIC is het technisch hart van ons familiebedrijf. Met in totaal 140 medewerkers staan wij klaar voor opdrachtgevers in veeleisende marktsegmenten. Onze kracht zit in het optimaliseren van printed circuit boards (pcba’s), ofwel Design for eXcellence (DfX). Ben jij een echte techneut, heb je interesse in elektronica? Kom kijken hoe wij adviseren bij hightech projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Wij investeren voortdurend in de nieuwste technologieën en beschikken over de modernste apparatuur voor de assemblage van printed circuit boards. Onze pcba’s leveren wij aan vele opdrachtgevers in de sectoren semicon & analytics, visie, defensie & ruimtevaart, wetenschap & gezondheid, energie & industrie.

Tijdens de Open Bedrijven Dag kun je ons bezoeken en al jouw vragen stellen aan onze aanwezige collega's. Er worden rondleidingen gegeven en wij demonstreren je graag onze Extended Boundary Scan 2.0. Ook wordt uitleg gegeven over wat Design for eXcellence is, en geven we je inzicht voor welke gerenommeerde opdrachtgevers wij pcba’s mogen leveren. Parkeren kun je in de parkeergarage van de Brainport Industries Campus. De BIC is rolstoelvriendelijk en voor iedereen toegankelijk.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img