Werkgevers
0

VDL TBP Electronics

Terug naar alle resultaten

VDL TBP Electronics

Eindhoven, BIC 1

www.vdltbpelectronics.com

Een team op de BIC is het technisch hart van ons familiebedrijf. Met totaal 170 medewerkers staan wij klaar voor opdrachtgevers in veeleisende marktsegmenten. Onze kracht zit in het optimaliseren van printed circuit boards (pcba’s), ofwel Design for eXcellence (DfX). Ben jij een echte techneut, heb je interesse in elektronica? Kom kijken hoe wij adviseren bij hightech projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Wij investeren voortdurend in de nieuwste technologieën en beschikken over de modernste apparatuur voor de assemblage van printed circuit boards. Onze pcba’s leveren wij aan vele opdrachtgevers in de sectoren:

  • Energy & Industry
  • Science & Health
  • Semicon & Analytics
  • Vision, Security & Space

Open Bedrijven Dag: een dag vol avontuur voor jong en oud!
Tijdens de Open Bedrijven Dag nodigen we je uit om ons bedrijf te bezoeken en al jouw vragen te stellen aan onze deskundige collega's. We bieden boeiende rondleidingen aan waarbij je een kijkje kunt nemen achter de schermen van ons bedrijf. Ontdek onze innovatieve Extended Boundary Scan 2.0 technologie en leer meer over de voordelen van Design for eXcellence. Daarnaast geven we inzicht in de assemblage van pcba’s en onze one stop shop-leveringen aan gerenommeerde hightech opdrachtgevers. Speciaal voor de jonge ontdekkers hebben we een leuke activiteit georganiseerd waarbij ze hun eigen robotgadget kunnen solderen. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt iedere bezoeker kans op een prachtig gevulde VDL-reiskoffer met gadgets! Sluit de dag af met iets lekkers voor alle bezoekers en laat je inspireren tijdens deze Open Bedrijven Dag. Kom en ontdek met ons mee!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img