Werkgevers
0

Ventilair Group Nederland B.V.

Terug naar alle resultaten

Ventilair Group Nederland B.V.

Eersel, Kerver 16

www.ventilair.nl

Wij zijn al dertig jaar specialist op het gebied van ventilatie en maken sinds 2015 deel uit van Volution Group PLC., een wereldspeler op het gebied van ventilatie. In ons filiaal in Eersel (Noord-Brabant) worden de producten van ons eigen merk Comair ontwikkeld en geproduceerd voor alle filialen van Ventilair Group. Deze producten worden tevens vanuit Nederland geëxporteerd naar verschillende Europese landen. Op de Nederlandse markt verdelen wij een breed pakket aan ventilatieproducten waarmee wij voor iedere ventilatiewens een gepaste oplossing kunnen bieden.

Met het merk Ventilair richten wij ons op de installateur. Bij Ventilair zijn wij dé ventilatiespecialist die als collega naast zijn klanten staat. Wij helpen onze klanten snel aan een goed doordachte ventilatieoplossing. Wij zorgen dat onze klanten slim en efficiënt kunnen werken. Daarnaast maken wij projecten van onze klanten duurzaam, gezond en comfortabel. Dat lukt ons door onze 4 kernwaarden: deskundig, betrokken, bereikbaar, innovatief. Op onze vestiging in het Brabantse Eersel zijn zo'n 40 enthousiaste en betrokken medewerkers werkzaam. In Eersel zit niet alleen het kantoor van Ventilair gevestigd maar ook het kantoor van onze zusterbedrijf Vent-Axia. Ook het magazijn en de assemblageafdeling werken voor beide BV's vanuit Eersel.

Wij hechten veel waarde aan werkplezier, waardering én de gezondhied van onze medewerkers. Dit doen wij o.a. door maandelijks een medewerker in het zonnetje te zetten, vers fruit op de werkplek voor onze medewerkers en een actieve personeelsvereniging. Maar natuurlijk worden onze succes ook gevierd met de Brabantse worstenbroodjes op zijn tijd.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img