Werkgevers
0

Verhoef Digital Print Company B.V.

Terug naar alle resultaten

Verhoef Digital Print Company B.V.

Veldhoven, De Run 4404

https://www.verhoefprint.nl/

Iedere dag opnieuw levert Verhoef het beste drukwerk af. We hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van hout, kunststof en andere specialistische producten. Sinds de digitalisering van de markt zijn we overgestapt op het digitale drukwerk. Of het nu gaat om één of honderdduizenden stuks. Wij staan altijd voor de klant klaar!

Verhoef heeft ervaring in diverse branches in Nederland en België. Voorbeelden van producten zijn retailconcepten, modulaire systemen, displays, banners, raamdecoratie interieur/exterieur, signing, vloerstickers en vloertegels. Onze werkwijze is praktisch, inventief en kostenbesparend. We hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van kunststof en andere specialistische producten. Sinds 1950 produceren we educatieve producten voor het onderwijs.

Al ruim 60 jaar is Verhoef digital print company leverancier van een grote klantenkring in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Het bedrijf staat garant voor hoogwaardig en duurzaam drukwerk. Door korte communicatielijnen zijn snelle levertijden mogelijk.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img