Werkgevers
0

Verhoeven International

Terug naar alle resultaten

Verhoeven International

Maarheeze, Den Engelsman 2

https://werkenbij.verhoevenbv.com/

Verhoeven International is jouw partner voor grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen. We verkopen en verhuren enkel producten van absolute A-kwaliteit. Verder zorgen we ook voor onderhoud, reparaties en revisies waardoor jouw machines zo min mogelijk stilstaan.

Wij zorgen ervoor dat het werk altijd kan doorgaan. Nuchter en met een glimlach. Zo zijn we groot geworden als familiebedrijf. Gastvrij en met oog voor de mensen achter de machines. Met elkaar bouwen aan duurzame relaties.

Verbondenheid schept vertrouwen en dat is de grond onder alles wat we doen. Het heeft ons gebracht waar we nu staan en brengt ons telkens verder.

Vertrouwen in jezelf is daarbij net zo belangrijk als vertrouwen in elkaar. Niet voor niets is elke Verhoeven onderneming begonnen als pionier. Zelf het terrein verkennen, zelf de weg vrijmaken. Optimistisch en ondernemend,
het beste resultaat behalen voor de klant.

We zijn trots op wat we elke dag op de Verhoeven-manier bereiken. Het familiegevoel blijft overeind, ook nu onze familie steeds verder groeit. We blijven elkaar opzoeken om het beste uit elkaar te halen. Collega’s, partners en klanten. Wat je ambities ook zijn, Verhoeven doet er graag nog een flinke schep bovenop.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img