Werkgevers
0

Verma Warehouse Experts B.V.

Terug naar alle resultaten

Verma Warehouse Experts B.V.

Veldhoven, Heiberg 29F

www.verma.nl

WAREHOUSE EXPERTS SINDS 1994

Wij zijn Verma. Een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bewegwijzering in de logistiek. Gestart in 1994 in het Brabantse Veldhoven met enkele enthousiaste medewerkers en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met een vracht aan expertise en een hoog serviceniveau. Begin 2000 hebben we onze markt uitgebreid met België, waar onze Belgische collega’s werken onder de naam Verma Systemen bv. Onze getalenteerde medewerkers leveren iedere dag opnieuw een bijdrage aan de logistieke uitdagingen in Nederland en België.

ONZE KLANTEN

Van klein productiebedrijf of E-fulfilmentorganisatie tot groot Europees distributiecentrum en alles wat hier tussenin zit: elke organisatie met opslagactiviteiten is geholpen met de juiste visuele identificatiemiddelen. Vele kleine én grote bedrijven in Nederland en België hebben al kennisgemaakt met onze praktijkgerichte en flexibele manier van werken, kwaliteitsproducten en de gedrevenheid van onze medewerkers.

UW WENS, SAMEN MET ONZE KRACHT

U wilt dat uw logistieke medewerkers efficiënt, snel en veilig werken. Dat zij zo min mogelijk meters maken en geen tijd verkwisten met het zoeken naar de juiste locatie. Dat is precies de snelheid en efficiency die samenwerking met Verma u brengt. Wij zijn eigenzinnig genoeg om te geloven dat onze expertise voor u het verschil maakt in uw ontwikkeling naar een opslaglocatie die optimaal functioneert.

BELIJNING

Sinds Verma op 1 januari 2019 een samenwerkingsverband is aangegaan met Rob Huijerjans zijn al onze belijningsactiviteiten zelfstandig ondergebracht bij Verma Belijning BV. Alle overige activiteiten zijn onder de paraplu van Verma Warehouse Signing ondergebracht. Deze verdeling biedt ons de kans om onze expertise per vakgebied uit te breiden en zo ons totaalpakket te optimaliseren. Een stabiele en degelijke basis om onze kennis en kunde ook in de toekomst voor u te kunnen garanderen.

ZO WERKEN WE

Wij doen meer dan simpelweg de producten leveren waar u om vraagt. Liever kiezen wij voor een duurzame samenwerking met onze klanten. Dat begint met een open gesprek op uw locatie en meedenken over uw behoeften. In een taal die u begrijpt.

Eerlijk advies, innovatieve producten en een praktijkgerichte werkwijze zorgen ervoor dat de goederenstroom binnen uw warehouse vlot verloopt. Daar hoort persoonlijke begeleiding en ontzorging bij, van begin tot eind.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in