Werkgevers
0

Visser Hoogeloon

Terug naar alle resultaten

Visser Hoogeloon

Eersel, Stokkelen 31

www.visserhoogeloon.nl

WAT DOEN WIJ? Visser Hoogeloon B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van grond- en sloopwerken, asbest- en grondsanering, infrawerken en hebben een eigen containerservice en een eigen grondbank.

We verrichten grondwerkzaamheden voor o.a. woningen, uitbreidingen/aanbouwen, stallen, bedrijfshallen en bestratingen. Voeren dagelijks diverse sloopwerken uit zoals handmatige renovatie sloopwerken en sloopwerken van huizen, bedrijfshallen, en agrarische opstallen met rupsgraafmachines.

We kunnen voor u het totaalpakket leveren. Dat bestaat uit eventuele saneringen, sloopwerk en het aanbrengen van infiltratievoorzieningen, rioleringen en bestratingen.

We zijn gespecialiseerd en gecertificeerd aannemer van milieukritische werkzaamheden. Onze hoofdactiviteiten zijn het saneren van asbest en van verontreinigde grond. Verantwoord, veilig en tegen concurrerende prijzen. We kunnen alle (bodem)saneringen tot en met veiligheidsklasse 3T/2F uitvoeren.

We zijn een flexibel bedrijf waar u terecht kunt voor de bestelling van afvalcontainers voor groenafval, bouw- en sloopafval, puin en grond. Ook voor de levering van zand en grind bent u bij ons op het juiste adres en we bieden u alle diensten aan die te maken hebben met het verwerken, opbulken, samenvoegen, kwalificeren en afzetten van grondstromen.

De missie van Visser Hoogeloon is het ontzorgen van de klant en het opbouwen van een langdurige relatie waarbij u kunt vertrouwen op onze kwaliteit, flexibiliteit en daadkracht bij gemaakte afspraken.

HISTORIE. Zo’n 20 jaar geleden zijn de heer en mevrouw Visser in Hoogeloon gestart met het bedrijf Visser Minigravers. Het bedrijf verhuurde vooral minigravers aan aannemers en nam steeds meer klussen aan, waaronder het plaatsen van lantaarnpalen en kleinschalige grond- en sloopwerken. Al snel bleek dat een juiste keuze, want het bleek een aangeboren specialiteit. En dat bleef niet onopgemerkt. Het aantal opdrachten nam snel toe en ook de drie zonen deden hun intrede in het bedrijf. Een onderdeel van Visser Hoogeloon is Visser Milieu. Visser Milieu B.V. neemt u graag de zorgen van uw asbestsanering uit handen en begeleidt u vanaf de eerst stap. Al onze asbestsaneringen worden uitgevoerd met de grootste zorg en uitsluitend uitgevoerd door vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers. Bij Visser Milieu B.V. staat veiligheid voor mens en milieu op de eerste plaats en zijn wij in staat het hele asbestsaneringstraject voor u te begeleiden. Wij geven u een passend advies op maat. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

In 2013 is het bedrijf Wintermans in Eersel overgenomen van de gebroeders Wintermans. Dit bleek een goede aanvulling op de werkzaamheden die we al uitvoerden. Door de opgedane kennis van zand, grond en bestratingsmaterialen kunnen we klanten goed adviseren en snel schakelen door de flexibiliteit van de medewerkers en machines. In 2017 is er een nieuwe locatie aangekocht op Stokkelen in Eersel. Deze nieuw locatie wordt de thuisbasis voor de medewerkers en het materieel. Ook kunnen er op deze locatie diverse producten verwerkt en opgeslagen worden.

WAAR STAAN WIJ VOOR? De missie van Visser Hoogeloon is het ontzorgen van de klant en het opbouwen van een langdurige relatie waarbij u kunt vertrouwen op onze kwaliteit, flexibiliteit en daadkracht bij gemaakte afspraken.

Wij werken MET KEMPISCHE GEDREVENHEID. Wij kiezen voor professionaliteit, samen met elkaar. Wij vernieuwen en ontwikkelen. We zijn betrokken en voelen passie voor wat we doen. Wij maken kwaliteit en we zijn een betrouwbare partner.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img