Werkgevers
0

Vitron

TILBURG, Rheastraat 14

www.vitron.nl

VITRON is een middelgrote, zelfstandige onderneming met een personeelsbestand van circa 200 medewerkers, opgericht in 1979.

De mensen van VITRON begrijpen als geen ander dat u zich wenst bezig te houden met de kernactiviteiten in uw organisatie. Daar hoort het organiseren van uw werkomgeving en het in standhouden van de gesteldheid van uw bedrijfspand, instelling of openbaar gebouw niet bij. Toch is uw werkomgeving, het gebouw en de omgeving, een belangrijk visitekaartje voor uw organisatie en dat maakt het té belangrijk om niet goed geregeld te hebben.

VITRON is een betrouwbare, professionele partner als het gaat om schoonmaak en aanverwante dienstverlening voor uw werkomgeving, 24 uur per dag. En op die manier dat u weet dat het goed gebeurt, elke keer weer.

VITRON biedt de zekerheid in schoonmaak van een grote organisatie, maar biedt de persoonlijke relatie die u van een kleine organisatie verwacht. Omdat we begrijpen dat uw behoeften jarenlang hetzelfde kunnen zijn, maar toch plots kunnen veranderen, denken wij graag met u mee. Naast de schoonmaak als primaire dienstverlening verlenen wij ook diensten op het gebied van o.a. personeelsdiensten, exploitatie van kantines en diverse soorten koffie- en frisdrankautomaten.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.

VITRON heeft langdurige relaties met opdrachtgevers zoals banken, scholen , industriële projecten, overheids- en zorginstellingen en dergelijken.

Een belangrijk element waarin onze plus terugkomt, is de manier waarop VITRON sociaal bewogen en bewust een bijdrage wil leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met respect en aandacht voor mens, milieu en maatschappij.

In onderdelen als schoonmaakproducten, papiergebruik, vervoer en personeelsbeleid wordt dagelijks vooruitstrevend gewerkt.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img