Werkgevers
0

VIVISOL Nederland B.V.

Terug naar alle resultaten

VIVISOL Nederland B.V.

TILBURG, Postbus 4270

https://www.vivisol.nl/

Meer leven in de dag van onze patiënten. Dat is waar wij ons bij VIVISOL al zo’n 30 jaar voor inzetten. Dat doen we door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg. We installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, begeleiden 24/7 kwetsbare patiënten in hun therapie en leveren alle noodzakelijke toebehoren. We werken daarbij nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars. Werken in de zorg. Betrokken, deskundig en ondernemend. Zo is VIVISOL, zo zijn wij.

VIVISOL is onderdeel van de SOL-Group. De SOL-Group is opgericht in 1927 en is een grote speler op de internationale gasmarkt. Daarnaast is de SOL-Group actief in de thuiszorgsector, biotechnologiesector en binnen de productie van energie uit hernieuwbare bronnen.

Vandaag is de SOL-Group aanwezig in 30 landen op vier continenten met meer dan 4.600 medewerkers, met als einddoel om de kwaliteit van leven in de wereld te verbeteren met haar producten en diensten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img