Werkgevers
0

Votech BV

Reusel, Hamelendijk 4

www.votechbv.com

When Quality Matters…

Votech is in 2011 opgericht door Rolf Michiels (Verkoop), Pierre Dierckx (Financiën) en Peter Vissers (Engineering). Samen hebben zij al meer dan 100 jaar ervaring opgedaan in de verpakkingsindustrie. Hierdoor kunnen ze u voorzien van een maatwerk advies.

Klantgericht

Door onze ervaringen en korte lijnen binnen de organisatie hebben we de mogelijkheid om snel te schakelen bij al uw vragen. En kunnen we u zodoende de best passende oplossing bieden. We weten wat praktisch mogelijk is, maar ook wat praktisch niet mogelijk is. Daardoor kunt u met ons duidelijke afspraken maken en staat u achteraf niet voor verrassingen.

Service 24/7

De goede kwaliteit van onze machines hangt samen met onze service. Wij weten als geen ander dat u bij een probleem of storing direct geholpen wilt worden. Hierdoor kan de productie zo snel mogelijk worden hervat.

Maatwerk oplossingen

Votech is specialist in het ontwikkelen van zakkenvulmachines, palletiseermachines, stretchhood machines en transportsystemen. Wij kunnen voorzien in een complete verpakkingslijn vanaf het vullen van de zak tot aan het interne pallettransport naar het magazijn. Dit zorgt voor een efficiënte installatie van uw verpakkingslijn, omdat u voor alle vragen bij ons terecht kan.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in