Werkgevers
0

Vrijdag Premium Printing

Terug naar alle resultaten

Vrijdag Premium Printing

EINDHOVEN, Limburglaan 51 5616HR

https://www.vrijdag.nl/

Over Vrijdag Premium Printing 'Alles onder één dak op het gebied van drukwerk en maatwerk verpakkingen van de hoogste kwaliteit'

Vrijdag Premium Printing, (opgericht in 1905 door Louis Vrijdag) staat bekend om zijn hoogwaardig drukwerk, luxe verpakkingen en premium etiketten voor de B2B-industrie. Met meer dan honderd jaar kennis en ervaring, is onze missie het creëren van een hoge toegevoegde waarde aan papier en karton. We beschikken over een breed machinepark en zijn daarmee in staat, speciale drukwerk effecten toe te voegen aan etiketten en verpakkingen, waardoor een groot onderscheidend vermogen ontstaat.

'Speciaal drukwerk effecten toevoegen laat een verpakking opvallen in het schap.'

Onze Kernwaarden Kennis: Vrijdag Premium Printing heeft niet voor niets Premium in de naam verwerkt. Kennis is onmisbaar voor de hoge kwaliteit die we onze klanten kunnen bieden. Kennisontwikkeling, kennisoverdracht en kennisborging heeft voor Vrijdag Premium Printing daarom constant aandacht.

Innovatie: Dankzij de kennis van onze werknemers en de 'drive' om vernieuwende oplossingen te realiseren voor onze klanten, zijn wij in staat innovatie op industrieel niveau te leveren. In samenwerking met leveranciers en machinebouwers denken we graag met succes “out of the box”.

Snelheid: Het one-stop-shop concept dat we klanten bieden heeft alles te maken met snelheid, efficiëntie, snelle werkprocessen en korte doorlooptijden. Als bedrijf streven we naar een zo hoog mogelijke service waarbij we snel kunnen inspelen op de wensen van de markt.

Historie: Vrijdag Premium Printing is een echt familiebedrijf. Er wordt niet in jaren gedacht, maar in generaties. Er heerst een sociale en stabiele bedrijfscultuur. Medewerkers werken veelal lang bij ons, kennis en kunde zijn zo dus diep verankerd in de organisatie wat resulteert in kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Vrijdag Premium Printing is hofleverancier sinds 2005 Sinds 2005 mag Vrijdag Premium Printing zich 'Bij Koninklijke Beschikking' hofleverancier noemen. Een eretitel en hoogstaand kwaliteitskeurmerk. We zijn enorm trots het predicaat hofleverancier toegekend te hebben gekregen. Nederlandse ondernemingen die in aanmerking komen voor het predicaat Hofleverancier moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Onberispelijke bedrijfsvoering
  • Tenminste 100 jaar bestaan
  • Onbesproken gedrag
  • Financiële kerncijfers over de afgelopen 5 jaar
  • Duidelijke ontstaansgeschiedenis
  • Een zeer belangrijke positie in hun regio

Van technische- en ontwerp ondersteuning tot hoogwaardige productie Vrijdag Premium Printing geeft een verpakking de professionele en deskundige aandacht die het verdient. We werken ook samen in een netwerk van gespecialiseerde leveranciers. Soms voor gereedschappen of speciale materialen, op andere momenten voor specialistische bewerkingen. Daarbij nemen wij altijd de rol van hoofdaannemer aan, zodat onze klanten ontzorgd worden en wij de eindverantwoordelijkheid dragen.

Algemene informatie Bedrijfstak: Gespecialiseerd Verpakkingsbedrijf en Drukkerij

Bedrijfsgrootte: 115 medewerkers

Type onderneming: Particuliere onderneming

Opgericht in: 1905

Producten: Geschenk- en Promotie Verpakkingen, Flesverpakkingen, Tweedelige dozen, Bodem- dekseldozen, Scharnierdozen, Maatwerk verpakkingen, Klepdozen, Vouwkartonnage, Schuifdozen, Sigarenbandjes, Natlijm etiketten, Zelfklevende etiketten, Verpakking Interieurs en Inlays, Bedrukte kartonnen sleeves, Speelkaarten.

Drukwerk technieken: Offset Drukwerk, Vellen Diepdruk, Pregen, Foliedruk, Bronzen, Sparkling Mineral Powder, Lakken, Vernissen, Lamineren, Precisie stansen, Doming en Beveiligd drukwerk.

Marktsegmenten: Chocolade, Dranken, Tabak, Parfum, Beauty en Wellness, Koffie en Thee, Kaarsen en Huisparfums, Sieraden en Mode, Cosmetica

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img