Werkgevers
0

W & R Etiketten Service B.V.

Terug naar alle resultaten

W & R Etiketten Service B.V.

TILBURG, Postbus 4221

Profiteer van een bundeling van kracht en expertise. De drukkerijen van Optimum Group zijn gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor afnemers in Food, Retail, Cosmetica, Pharma, Home en Personal Care, Logistiek en de Chemische industrie. De member companies van Optimum Group bundelen hun krachten voor een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzaamheid.

Optimum Group vindt en ontwikkelt dagelijks duurzame oplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliƫn. Met onze expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiƫnte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen.

Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakkings- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img