Werkgevers
0

Werken in de Kempen - Recruitment

Terug naar alle resultaten

Werken in de Kempen - Recruitment

Hapert, Oude Provincialeweg 68

https://www.werkenindekempen.nl

Ben jij op zoek naar een baan in de Kempen, dan helpen wij je daar graag bij. Naast een vacaturesite, heeft Werken in de Kempen een groot team van recruiters die jou kunnen helpen in je zoektocht naar een baan. Geen standaard uitzendbaantjes, wij richten ons specifiek op serieuze banen voor lange tijd. Je gaat dan direct in dienst bij een bedrijf, of krijgt na een korte detacheringsperiode een contract aangeboden bij je nieuwe werkgever!

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun zoektocht naar nieuwe medewerkers aan ons over te laten. Onze recruiters gaan dan voor het bedrijf op zoek naar de juiste kandidaten. We bemiddelen in alle branches en hebben dan ook een zeer divers aanbod van vacatures. Natuurlijk kun je alle vacatures waarvoor wij kandidaten zoeken terugvinden op onze website. Vacatures die wij oppakken voor bedrijven, herken je aan het zwarte Werken in de Kempen logo.

Kun jij ook wel hulp gebruiken bij het vinden van een baan? Maak dan gebruik van onze grote kennis van de arbeidsmarkt in de Kempen. Want zelfs als wij op dit moment niet de vacature hebben voor jou, kunnen wij ervoor zorgen dat je onder de aandacht komt bij bedrijven die goed passen bij jouw wensen en ervaring.

Schrijf je dus direct in op de website of reageer op een van onze vacatures!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img