Werkgevers
0

Willems Stucadoor -en Afbouwbedrijf

Terug naar alle resultaten

Willems Stucadoor -en Afbouwbedrijf

Duizel, Domineespad 27

www.willemsstucenafbouw.nl

In Juni 1997 besloot H.J.M. Willems om niet meer langer als stucadoor voor zijn werkgever te werken. Hij startte op 2 juni 1997 een eenmanszaak op als Willems stucadoor & afbouwbedrijf.

Samen met 3 werknemers deden we vooral het leveren en aanbrengen van buitengevelisolatie-systemen. Per 1 januari 2000 is de eenmanszaak omgezet in een V.O.F. Deze bestaat uit H.J.M. Willems en M.E.A. Willems – van der Heijden. Destijds waren er 9 werknemers waarvan er later 4 werknemers als zzp-er zijn gaan werken.

Momenteel zijn er 10 werknemers in dienst. Met deze werknemers samen met behulp van zzp-ers maken ze gemiddeld 15 à 20 duizend vierkante meter buitengevelstucwerk per jaar.

Willems weet waaraan duurzaam en fraai vormgegeven stucwerk moet voldoen. Door kennis, voldoende ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weten wij welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld.

Willems stucadoor & afbouwbedrijf is Komo-gecertificeerd en is gespecialiseerd in alle voortkomende (buiten) stucadoorswerkzaamheden.

Enkele specialisaties zijn:

  • Gevelisolatie
  • Gevelrenovatie
  • Pleisterafwerking
  • Gevelschilderwerk
  • Gevelsteigers

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img