Werkgevers
0

Witgoedspecialist Diessen

Terug naar alle resultaten

Witgoedspecialist Diessen

Diessen, Julianastraat 17

Diessen Dé Witgoed Specialist: Wij weten wat service inhoudt

“Service en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Iedere aankoop in onze winkel in ‘wit- en bruingoed’ begint met het gesprek met de klant. Wat is zijn vraag en hoe kunnen we die het beste op maat beantwoorden? Goed adviseren is ons werk, maar de service is minstens zo belangrijk. Het thuis installeren van apparatuur en het onderhoud zijn bij ons in goede handen. Onze knowhow en de combinatie van winkel, service/onderhoud én elektrobedrijf zorgen ervoor dat de klant nooit teleurgesteld wordt. Service en advies zijn altijd vlakbij, wij bezorgen wanneer het de klant uitkomt. Wij bieden echt meer”, zegt bedrijfsleider Bas van Dal.

Transparantie is een eerlijke zaak. We bieden service. Maar wat is service? Service wordt gelinkt aan dienstverlening. Het verlenen van service is maatwerk. Dit komt tot uiting in kennis en mogelijkheden voor het realiseren van oplossingen. Dit kan zowel bij reparatie, aanschaf van elektro apparatuur als elektrotechnische uitdagingen. Alles is te koop ook service hoe ver u daar in wilt gaan kunt u zelf mede bepalen. Diessen Dé Witgoed Specialist, gevestigd aan de Julianstraat 17 in Diessen, onderscheidt zich in maatwerk. Geen snelle verkooppraatjes, maar echt aandacht voor de klant. En als men meer tijd nodig heeft, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Dan kan men zich in alle rust laten adviseren. Het is belangrijk om te weten wat zijn wensen zijn. Expert Diessen heeft een eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning. Heeft men een probleem, dan kan men bellen, maar ook online een reparatieformulier invullen. Snel staat dan een monteur op de stoep. De winkel Diessen Dé Witgoed Specialist heeft heeft een inbouwmeubel waar u kunt zien hoe apparatuur ingebouwd kan worden in uw keuken. Dat is wel zo handig als men apparatuur wil aanschaffen. Met de klant wordt besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Niet altijd hoeft het meest bekende merk en het duurste het beste te zijn. Er zijn tal van alternatieven. De inbouwapparatuur kan natuurlijk door de eigen mensen ingebouwd en aangesloten worden.

Samenwerken Samenwerken en elkaar versterken zijn tegenwoordig belangrijk. Expert neemt daarin het voortouw en is op zoek naar de juiste combinaties. Mogelijkheden te over: samenwerken met interieurarchitecten, aannemers en installatiebedrijven. "In dat laatste geval kunt u ook bij ons terecht voor installatiewerkzaamheden. Zoals in de aanhef reeds vermeld is ons bedrijf namelijk een combinatie van een Diessen dé Witgoed Specialist en elektrotechnisch installatiebureau genaamd Velthoven Elektro bv.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img