Werkgevers
0

WOOD Gastropub

Hilvarenbeek, Vrijthof 18

https://wood-gastropub.nl/

WOOD Gastropub beschikt over een unieke formule waarin de begrippen ‘gastro(nomie)’ en ‘pub’ centraal staan. Beiden op zichzelf staand, maar tegelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Gastro(nomie)
gastronomie - zgn. ‘hogere kookkunst’

Bij WOOD vind je bijzondere gerechten zonder heisa en pretenties. Wij houden van écht eten. Écht eten geïnspireerd op de seizoenen én met zorg geselecteerd. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Dit is voor ons geen kwestie van culinaire mode. Op deze manier nemen wij onze verantwoordelijkheid naar de mensen en natuur om ons heen. Wij zijn in staat gasten te verrassen en verbazen met creatieve en nostalgische gerechten met een eindeloze verscheidenheid aan smaken en structuren.

Pub
Pub - zgn. - ‘public house, sociaal centrum dat vaak het hart van gemeenschappen vormt’

Niet alleen willen wij een andere beleving geven aan eten, ook streven wij erna om ons tomeloze enthousiasme en onze onbeteugelde ambities uit te dragen. Wij creëren een plek waar eten op niveau feilloos samengaat met een gemoedelijke, informele sfeer en warme gastvrijheid. Wij zijn een plek om je thuis te voelen, te genieten en te ontmoeten. Zowel overdag als ’s avonds is het bij ons goed toeven.
Wij zijn een jong bedrijf met jonge en ambitieuze mensen aan het roer. Geen dag is bij ons hetzelfde, maar gelukkig zijn de collega’s dat wel. En met dié collega’s, daar kan jij het uitstekend mee vinden. Teamwork is de brandstof waarmee gewone mensen ongewone resultaten bereiken. Zonder deze brandstof zou WOOD WOOD niet zijn. Met al jóúw enthousiasme en oprechtheid pas je hier perfect bij.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img