Werkgevers
0

Xaam BV

Bladel, Steenslag 1

https://xaam.nl/

Xaam is hét duurzame energiebedrijf dat het anders doet.

Altijd opzoek naar manieren om energie op te wekken en op te slaan. We staan open voor nieuwe inzichten op het gebied van energie en onderzoeken dit op haalbaarheid en winstgevendheid. Onze missie: de omschakeling van vervuilende energie naar groene energie versneld doorvoeren zodat het voor elk bedrijf mogelijk is om te verduurzamen. Op een manier waar iedereen iets aan heeft.

Met Agreco & OneSolar waren we één van de eerste marktleiders in een innoverende en snelgroeiende markt. Door de jaren heen hebben wij ruime kennis opgedaan door het realiseren van grootschalige zonnestroom-projecten. Tot op heden hebben we al ruim 750.000 zonnepanelen geplaatst door heel Nederland op zowel platte als hellende daken in verschillende sectoren. De afgelopen jaren zijn wij net als de markt ontzettend meegegroeid en hebben we ons team van verduurzamers met een groen hart flink uitgebreid.

Met Xaam hebben we nu dan ook als één van de weinige alle disciplines in huis waardoor wij van begin tot eind 100% betrokken zijn bij onze projecten. Door het bundelen van de krachten van Agreco en Onesolar hebben we met Xaam een totaalplaatje waarmee we de complete markt nog beter kunnen bedienen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img