Werkgevers
0

Yes We Can Clinics

Terug naar alle resultaten

Yes We Can Clinics

Hilvarenbeek, Groenendaal 1

https://www.yeswecanclinics.nl/werken-bij

De honderden collega’s bij Yes We Can Clinics, werkzaam op verschillende locaties, werken iedere dag met maar één doel: alles voor de fellow.

Yes We Can Clinics begon ooit als kleine club in de Ardennen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest succesvolle jeugdkliniek van Nederland en ver daarbuiten. Met verschillende vestigingen in Nederland en in het buitenland. Met onze nationale en internationale kliniek, eigen nazorglocaties, eigen Yes We Can Meetings en in de toekomst dagbehandeling, safehouses en focus op preventie.

Een ambitieuze club dus, met een torenhoge lat. We verwachten veel van onszelf en van onze collega’s. Dat kan ook niet anders, want we verwachten ook veel van onze fellows en hun families. Hard werken, maar de resultaten liegen er niet om. Dat maakt het 't allemaal dubbel en dwars waard.

En om dat zo te houden, is het in onze groeiende organisatie ontzettend belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt en onze kernwaarden draagt. Want onze kernwaarden zijn onze bouwstenen. Ze zijn van toepassing op iedereen: van de collega’s tot de fellows, families en oud-fellows.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img